Tietoa meistä

Muuble on kasvava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisiapalveluja logistiikan alalla. Logistiikkapalvelumme sisältävät kotimuutot,toimistomuutot, pakettien kuljetukset, yksittäisten tavaroiden kuljetuksetja lisäksi muutakin kuljetusapua asiakkaiden tarpeiden mukaan.


Oli kyseessä sitten muutto pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa)tai muualla Suomessa, olemme käytettävissänne. Olemme nuori ja elinvoimainenmuuttopalveluyritys ja keskitymme tarjoamaan erinomaisia logistiikkaratkaisuja.Me myös huolehdimme asiakkaistamme antamalla heille omaa aikaa,jolloin he voivat saavuttaa omia tavoitteitaan ilman ylimääräistä huolta siitä,kuka huolehtii sillä aikaa heidän rakkaista arvoesineistään.Uskomme kehitykseen niin työntekijöissä kuin asiakkaissammekin.Meille on tärkeää luoda vahvat siteet asiakkaisiimme, jotta kommunikointihenkilöstömme ja asiakkaidemme välillä on avointa ja tehokasta.Näin saavutamme parhaimmat tulokset palveluissamme.


Uskomme vakaasti tiimityöhön, keskinäiseen yhteisymmärrykseen ja tulostenparantamiseen, aina. Joten ota vapaata aikaa itsellesi ja jätä raskas työ meille!

Ota yhteyttä