YRITYSPALVELUT

A. YRITYSLOGISTIIKKA

Tarjoamme yksinkertaisen ja tehokkaan alustan logistiikkaratkaisuillesi.

Kuljetukset asiakkaillesi ilman stressiä.

Ymmärrämme yrityksesi kuljetustarpeita paremmin kuin kukaan muu. Olitpa myymässä vaatteita, huonekaluja tai elektroniikkaa, Muuble toimittaa tavarat turvallisesti asiakkaillesi.

Kasvata yritystäsi tehokkaimman kuljetuspalvelun avulla

Muuble poistaa epävakauden tavanomaisista toimitusmenetelmistä ja tekee prosessista yksinkertaisen, selkeän ja turvallisen. Tarjoamme ammattitaitoista henkilökuntaa käsittelemään asiakkaidesi kalustoa huolellisesti.

Laajan kalustomme ansiosta kykenemme tekemään useita toimituksia päivässä. Sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaan, sillä me varmistamme täsmälliset toimitukset luotetuille kuluttajillesi.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa yhteistyökumppanuudesta kanssamme!

logistics@muuble.fi

B. YRITYSMUUTOT

Muublen kautta voimme tarjota sinulle suunnittelua ja konsultointia muuttoasi varten, voit myös antaa ammattilaisemme hoitaa koko muuton puolestasi. Älä toimi useiden eri yritysten kanssa, jotka antavat sinulle hajanaista apua. Autamme mielellämme sinua kaupallisten muuttopalveluidemme kanssa luomaan sopivan aikataulun, jota voit helposti seurata lähtöpisteestä asti.

Uutta rakennustasi, sekä muutettavia laitteita ja kalusteita tulee käsitellä huolellisesti kuljetusprosessin aikana. Voit luottaa ammattilaisiimme, he suorittavat muuton ajallaan, tehokkaasti ja omaisuuttanne suojaten.

Rinnallasi joka askeleella

Tee siirtymisprosessi mahdollisimman saumattomaksi hyödyntämällä palveluitamme. Vanhat laitteet ja asiakirjat, joita ei enää tarvita, voidaan viedä pois. Näin uuteen toimistoosi jää enemmän tilaa. Kaikkea mukanasi muuttavaa kalustoa käsitellään varoen.

Yritysmuuttopalvelumme sisältävät

Omaisuuden käsittely ja muutto

Uuttojen hallinnasta ammattilaisten palkkaukseen, toimiston sisäisistä siirtymisistä suuren mittakaavan muuttoihin. Anna yritysmuuttopalvelumme ottaa vastuu yrityksesi siirtymisestä tehokkaalla aikataululla.

Kalusteiden kokoaminen

Tarjoamme myös ammattimaiset monitoimimiehet purkamaan ja kokoamaan kalusteet muuttopäivänä helpottamaan stressiä ja mahdollistamaan sen, että voit keskittyä liiketoimintaan, kun siirryt uusiin tiloihin. Palveluun voi kuulua myös IT-laitteiden asennus.

Ensiluokkaiset varusteet muuttoa varten

Oikeanlaisten varusteiden käyttö mahdollistaa nopean ja tehokkaan liikkumisen, samalla vältetään tilojen ja omaisuuden vahingoittuminen.

Kierrätys

Voimme hävittää ei-toivotun omaisuutesi kestävällä ja ympäristöystävällisellä tavalla.

Näin se toimii

Ota meihin yhteyttä ja varaa ammattilainen arvioimaan tilasi

Muuttotiimi ottaa työn vastuulleen muuttopäivänä ja huomioi kaikki muuttoosi liittyvät yksityiskohdat huolellisesti

Perusteellinen arviointi ja validisointi muuttoasi varten

Sinulle lähetetään yksityiskohtainen ajankäyttö- ja aktiviteettiloki, josta selviää muuton kulku

Sinulle räätälöity muuttotarjous lähetetään vielä saman päivän aikana arvioinnista

Lasku maksua varten lähetetään sinulle 14 päivän sisällä

Tee päätös valitsemalla yrityksellesi paras tarjous

Arvokas palautteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan palveluitamme toivomaasi suuntaan