Kantoapu

Kantoapu: lastaus, purku ja asuntojen sisäiset muutot

Autamme usein asiakkaita lastaamaan heidän oman rekkansa tai pakunsamuuttoa varten. Näissä tapauksissa on muutama asia, joka tulisi huomioida.Ensimmäiseksi, kunnolliset peitteet huonekalujen ja helposti särkyvienesineiden suojaamiseksi ovat tärkeitä olla olemassa. Toinen tärkeä asia on räikkänarut,joiden avulla muuttotiimimme voi kiinnittää huonekalut auton sisällä, jotta ne eivätliikkuisi kuljetuksen aikana. Teemme parhaamme, jotta muuttoautosi lastaus hoituutehokkaasti ja turvallisesti, mutta emme ole vastuussa, jos lastaamisen jälkeenaiheutuu vahinkoja.

Pakettiauton purkaminen

Autamme mielellämme pakettiautosi purussa määränpäässä.Tämän tyyliset yehtävät ovat yleensä melko yksinkertaisia, eivätkä vaadipeitteitä tai räikkänaruja. Jos tehtävä vaatii huonekalujen kantamista pitkiä matkoja,ilmoita tästä meille niin tiedämme tuoda mukanamme kärryt nopeuttamaan työtä.

Huonekalujen siirto asunnon sisäisesti

Mikäli tarvitset apua huonekalujen uudelleenjärjestelyssä, kerrothan josvoimme olla avuksi. Jos asunnossasi on kapeat rappuset tai suuria huonekalujakerrothan tällaisista varausta tehdessäsi.

Huonekalujen muutto huoneiston sisällä
Olemme suorittaneet monia asuinrakennusten sisäisiä muuttojamenestyksekkäästi. Voimme muuttaa joko vain huonekalut tai kaikenhuoneiston sisällä. Jos haluat meidän muuttavan kaiken, pyydämmesinua silti pakkaamaan niin paljon kuin mahdollista, jotta voimme tehdämuuton nopeasti ja turvallisesti