Muuttolaatikot

Everyone has to move sometime. We rent plastic boxes as an alternative to cardboard for use in moving, projects or storage use. Using plastic boxes generates 95% less total solid waste, requires 39% less energy, and generates 29% less total greenhouse gas emissions than cardboard.

Muuttolaatikkomme nopeuttavat muuttoasi

Valitse kestävät ja edulliset muuttolaatikkomme. Ne ovat suunniteltuerityisesti muuttoa ajatellen ja niissä on kahvat. Ne tekevät muutostasinopeampaa ja suojaavat tavaroitasi lialta ja vaurioilta.

Pinottavat laatikot säästävät tilaa

Laatikkomme ovat pinottavia, ja näin vievät vähemmän tilaa kotonasija mahdollistavat helpon siirtelyn kärryillä. Muuttoauto saadaan myös lastattuatehokkaammin, kun muita tavaroita voidaan lastata suoraan laatikoiden päälle.

Valitse oikea määrä muuttolaatikoita
Tarvitset arviolta yhden laatikon asuntosi jokaista neliömetriä kohti.Muuttolaatikot voidaan toimittaa ja noutaa toivomiisi osoitteesiin edulliseenHintaan. Voit myös halutessasi itse noutaa ja palauttaa laatikot lähimmältälaatikkopisteeltä.

Me toimitamme

Lainaamme sinulle laatikot, jotta voit pakata. Toimitamme laatikot ovellesi taivoit itse noutaa laatikot lähimmältä laatikkopisteeltämme.

Sinä muutat

Muuttosi tai projektisi jälkeen, otamme laatikot takaisin

Me noudamme

Puhdistamme ja desinfioimme laatikot, ja ne jatkavat matkaansa kohtiuusia seikkailuja