Kantoapu

Kantoapu

Kantoapu: lastaaminen, purkaminen ja talon sisällä muuttaminen

Asiakkaan tarjoaman muuttoauton lastaaminen
Monissa tapauksissa asiakkaat haluavat muuttoapuamme heidän oman muuttopakettiautonsa tai rekan lastaamisessa. Tällöin kannattaa huolehtia muutamasta perusasiasta. Ensinnäkin on tärkeää, että saatavilla on kunnollisia huopia, joilla voi suojata isoja huonekaluja ja isokokoisia helposti särkyviä esineitä. Toinen tärkeä asia on räikkänarut, joiden avulla muuttotiimimme voi kiinnittää huonekalut auton sisällä, jotta ne eivät liikkuisi kuljetuksen aikana.
Teemme parhaamme, jotta muuttoautosi lastaus hoituu tehokkaasti ja turvallisesti, mutta emme ole vastuussa, jos lastaamisen jälkeen aiheutuu vahinkoja.

 

Muuttoauton purkaminen
Olemme mielellämme apunasi muuttoautosi purkamisessa. Se hoituu yleensä yksinkertaisesti eikä siihen tarvitse muuttohuopia tai räikkänaruja. Jos tavaroita täytyy kantaa pitkiä matkoja, kerro vain meille ja tuomme mukanamme nokkakärryjä, jolloin purkaminen hoituu nopeammin.

 

Huonekalujen paikan muuttaminen talon sisällä
Jos haluat muuttaa huonekalujesi paikkoja kotisi sisällä, voimme olla apunasi. Jos asunnossasi on jyrkkiä portaita tai esimerkiksi tavanomaista isompia huonekaluja, ilmoita meille siitä muuttoarviokaavakkeessa.

 

Huonekalujen muuttaminen asuinrakennuksen sisällä sujuu helposti
Olemme tehneet monia asuinrakennusten sisäisiä muuttoja menestyksekkäästi. Voimme muuttaa joko vain huonekalut tai kaiken huoneiston sisällä. Jos haluat meidän muuttavan kaiken, pyydämme sinua silti pakkaamaan niin paljon kuin mahdollista, jotta voimme tehdä muuton nopeasti ja turvallisesti.