Muuttolaatikot edullisesti

Muuttolaatikot edullisesti

Kaikkien täytyy muuttaa jossain vaiheessa. Vuokraamme muovisia laatikoita, joita voi käyttää pahvisten tilalla muuttaessa, projekteissa ja säilytyksessä. Muovilaatikoiden käyttö luo 92% vähemmän jätettä, vaatii 35% vähemmän energiaa ja luo 27 % vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä kuin pahvi.

 

Muuttolaatikkomme nopeuttavat muuttamistasi.

Valitse meidän kestävistä ja edullisista muuttolaatikoista omasi. Ne on suunniteltu erityisesti muuttamiseen ja niissä on kahvat. Ne tekevät muutostasi nopeamman ja suojaavat esineitäsi lialta ja vahingoilta.

 

Pinottavat laatikot säästävät tilaa

Muuttolaatikkomme ovat pinottavia, joten ne vievät vähemmän tilaa kodissasi ja niitä voi helposti siirtää nokkakärryillä. Myös muuttoauton tila tulee käyttöön tehokkaammin, kun esimerkiksi sängyt tai patjat voi lastata suoraan muuttolaatikkopinojen päälle.

 

Valitse oikea määrä muuttolaatikoita

Tarvitset keskimäärin yhden laatikon jokaista kotisi neliömetriä kohden. Saat muuttolaatikot toimitettuina ja pois noudettuina edulliseen hintaan tai voit hakea ne itse jostakin toimipisteestämme, jos se sopii sinulle paremmin.

 

Toimitamme
Lainaamme sinulle laatikoitamme, jotta voit pakata. Toimitamme ne ovellesi tai voit hakea ne toimipisteeltämme.

Sinä muutat
Kun olet muuttanut tai projektisi on valmistunut, otamme ne takaisin

Me noudamme
Puhdistamme ja desinfioimme laatikot ja sitten ne pääsevät taas kokemaan uusia muuttoja ja seikkailuja.

Edullinen muuttolaatikoiden toimitus
Toimitamme muuttolaatikot kotiisi sovittuna päivänä.
Mitat: 600mm*400mm*300mm (pituus/leveys/korkeus)
Voit vuokrata muuttolaatikoita meiltä (50L). Toimitamme muuttolaatikot sinulle sovittuna päivänä.  (Helsinki, Vantaa, Espoo)