About us

TIETOA MEISTÄ

Muuble on kasvava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluja logistiikan alalla. Logistiikkapalvelumme sisältävät kotimuutot, toimistomuutot, pakettien kuljetukset, yksityisten tavaroiden kuljetukset ja lisäksi muutakin kuljetusapua asiakkaan tarpeen mukaan.

Oli kyseessä sitten muutto pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) tai muualla Suomessa, olemme käytettävissänne. Olemme nuori ja elinvoimainen muuttopalveluyritys ja keskitymme tarjoamaan erinomaisia logistiikkaratkaisuja. Me myös huolehdimme asiakkaistamme antamalla heille omaa aikaa, jolloin he voivat saavuttaa omia tavoitteitaan ilman ylimääräistä huolta siitä, kuka huolehtii sillä aikaa heidän rakkaista arvoesineistään. Uskomme kehitykseen niin työntekijöissä kuin asiakkaissammekin. Meille on tärkeää luoda vahvat siteet asiakkaisiimme, jotta kommunikointi henkilöstömme ja asiakkaidemme välillä on avointa ja tehokasta. Näin saavutamme parhaimmat tulokset palveluistamme. Uskomme vakaasti tiimityöhön, keskinäiseen ymmärtämiseen ja tulosten parantamiseen, aina. Joten ota vapaata aikaa itsellesi ja jätä raskas työ meille!  

Riippumatta siitä, kuinka aikaisin haluatte muuttotiimimme paikalle, tai miten kaukana loppukohde sijaitsee, olemme aina valmiita työhön!

MIKSI MUUBLE?

Muuttopalvelut

Tarjoamme monipuolisia muuttopalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Hoidamme muuton jopa lastauksesta purkamiseen. Monen vuoden kokemus alalta takaa ammattitaitoisen toiminnan.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Asiantuntijamme ovat taitavia sekä huolellisia kaikissa muutto- ja kuljetustilanteissa. Muuttomiehemme huolehtivat, että tavaranne siirtyvät turvallisesti ja nopeasti uuteen kohteeseen.

Kaikki tarvittavat varusteet

Mikäli muutto sisältää helposti rikkoutuvia tavaroita tai painavia kalusteita, meiltä löytyy erikoistyökaluja sekä sopivan kokoisia autoja tilanteenne ratkaisuun! Meillä on paljon kokemusta kaikenlaisista muutoista.

Edullinen hinnasto

Muuttopalvelun hinnoittelu on asia, joka mietityttää paljon muuttajia. Älä huoli! Muublen hinnoittelu on reilua ja se kattaa laadukkaan palvelun ja kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen muuttoon.